Castig zilnic in bitcoin BTC


7 februarie 2014

Managementul documentelor

Atunci cand lucrezi la o firma mare, trebuie sa stii cum sa iti gestionezi gramezile de documente,pentru ca se stie ca in zilele noastre, o firma mare gestioneaza zeci, sute, mii de documente caretrebuie pastrate cu strictete, pe zeci de ani, unele dintre documente fiind necesare a fi pastrate pecel putin 50 de ani in arhiva unitatii. Si cum in zilele noastre managementul documentelor are un rolfoarte important in gestionarea a tot ce se intampla intr-o intreprindere, un rol foarte important inbuna pastrare a documentelor pe perioade indelungate il reprezinta arhivarea documentelor.

Pentruo arhivare ca la lege eu va recomand site-ul http://www.managementul-documentelor-romania.ro/arhivarea_documentelor.php, unde gasiti cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste arhivareaelectronica. Documenta Infrastructuring Business, prin echipa INFRASOFT se ocupa de scanareadocumentelor in format electronic, cu ajutorul echipamentelor performante – ca viteza si calitatea scanarii. Se pot scana urmatoarele formate de documente: A5, A4, A3, A2 si documente de la A5la A0.

Pentru cele mai bune solutii in ceea ce priveste managementul documentelor sigur vei aveanevoie de Documenta DMS care este o solutie completa de Management si Arhivare a documentelorde compania INFRASOFT Romania in parteneriat cu compania americana EPS Corporation –utilizand tehnologia ORACLE. Acest sistem are rolul de a oferi capacitati puternice si flexibile deadministrare a utilizatorilor sistemului de Management a Documentelor prin utilizatori, rolui, grupurisi unitati. Pentru solutii integrate privind arhivarea docuentelor, nu uitati sa luati in seama site-ulManagementul Documentelor Romania.

Va recomand arhivarea electronica a documentelor sau click aici .

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.