Castig zilnic in bitcoin BTC


11 februarie 2014

Castiga 2,5 € pentru afiliat adus in sistem!

Castiga cu WIYFaci bani online din afiliere de acasa, cu cel mai bun program de afiliere din tara noastra. Marketingul afiliat este considerat una din cele mai bune metode pentru a castig bani din mediul online si vezi in continuare de ce:

1. Nu costa nimic - marketingul pe internet este gratuit. Nu trebuie sa ti faci griji legate de costuri, nu trebuie sa creezi nici un produs, nu ai nevoie de o locatie pentru afacere sau sa angajezi personal.
2. Fara suport clienti: nu trebuie sa oferi suport nici unui vizitator sau sa te ocupi de plangerile cumparatorilor, deoarece comerciantul se va ocupa de asta.
3. Fara taxe: nu se percepe taxe de inscriere, folosirea unei platforme pentru afiliati este gratuita.
4. Piata globala : marketingul online iti da sansa de a putea promova in intreaga lume tot ce vrei.
5. Venituri suplimentare: Poti continua sa ai o slujba care sa ti ofere un venit fix. In functie de indemanarea ta ca afiliat poti crea un flux de vizitatori si cand nu esti in fata calculatorului.
6. Muncesti de acasa: Daca ajungi un afiliat de top si castigi suficienti bani ca afiliat nu trebuie sa-ti mai faci griji de a ajunge la servici la timp sau sa ramai prins in trafic. Poti renuta la serviciu si munci din confortul oferit de casa ta.
De ce sa devii afiliat in reteaua Web Is Yours? Iata cateva beneficii:
Monetizare rapida a traficului • Acces la zeci de campanii • Plateste afiliatii in maxim 72-120 ore. • Suport pentru optimizarea veniturilor • Plati rapide si sigure • Statistici in timp real • Suport rapid si eficient • Promovezi branduri cunoscute din Romania • Acces la resurse si workshopuri. • Minim de plata 100 Ron, bani se primesc prin transfer bancar de moment.
Marketingul afiliat este ce-a mai buna sansa de a castiga bani din mediul online doar, daca o tratezi cu seriozitate. Daca te-am convins si doresti sa castigi venituri suplimentare din afiliere, te poti inregistra in acest fabulos program de afiliere, completand formularul de inscriere direct de aici sau direct pe urmatorul banner. SUCCES!

WIY Afiliat

1 comentarios:

Salut,
De mai putin de o saptamana am lansat un serviciu pe baza de cupoane de reduceri (gen kuponiada, zumzi etc) insa in momentul de fata am nevoie de cat mai multi membri (ofertele vor fi afisate incepand cu 15 februarie).
Ofer 2 lei pentru fiecare membru adus din orasul Timisoara ( asta pentru ca in urmatoarele 4-6 luni majoritatea ofertelor vor fi pe timisoara) si 30 de bani pentru membri din restul tarii.
Site ul se numeste Vouch.ro iar pentru intrebari puteti sa mi trimiteti oricand un mail pe vouchromania@yahoo.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Vouch.ro
Pentru retragere trebuie sa aveti in cont minim 100 de lei iar platile le voi face in maxim 3 zile lucratoare de la momentul cererii de retragere.
Va astept!

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.