Castig zilnic in bitcoin BTC


25 septembrie 2012

Castiga bani din publicitate

Topline, descarcați o extensie pentru Chrome,Mozilla sau Safari, si castigati bani usor. Ați observat că aproape fiecare pagină pe care o vedeți pe internet conține publicitate pentru ca toată lumea vrea sa câstige bani din publicitate si au contracte de parteneriat cu adsense sau alte companii ce oferă aceste sevicii, bineinteles nu o sa primiți nici un ban pentru că banii revin celor care dețin pagina web. Iata ca exista o alta solutie pentru ca noi cei care vizităm facebook sau orice alte pagini ce includ publicitate să ne primim partea nastră pentru că o merităm.

 Topline este o extensie pentru browserul vostru care inlocuiește reclamele de pe siturile pe care le vizitați cu propriile reclame și vă platește pentru asta. Acestă extensie nu afectează in nici un fel viteza sau funcționarea internetului ea funcționeaza fară nici macar sa vă dați seama de vreo schimbare o să vedeți doar cum pentru fiecare pagină pe care o vizitați o sa primiți puncte pentru reclamele de pe ea pentru că acum sunt reclame de la topline pentru care primiți bani.

 Topline este usor de utilizat, după ce vă înregistrați pur si simplu descărcați aplicația pentru browserul care il folositi mai des din cele trei, vă autentificați pe extensie si continuați ceea ce ați facut până acum totul va fi normal doar că din acest moment incepeți sa faceți bani online. Valoarea a 1000 de puncte egala cu 0.75$ dar acesta valoare poate sa se modifice.

Nu este necesar sa dati clic pe reclame pentru că oricum o să câstigați puncte. Puteți sa transformați punctele în bani și să incasați banii cand aveți 10$ in cont, bani se primesc prin paypal sau cec. Topline are si un program de afiliere, primiți 5% din punctele pe care persoana respectivă o să le castige. Vedeți cum funcționeaza si de ce nu să incepeți să faceți bani din publicitate.

Pentru inregistrare cilk aici. - mai jos o imagine cu dovada de plata.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.