Castig zilnic in bitcoin BTC


30 septembrie 2012

Afacere rentabila Infini Global Network

Infini NetworkInfini Global Network este un concept pe care il poti folosi pentru a-ti crea bunastarea si confortul la care visezi utilizand puterea combinatiei network-marketing si internet.

Comunitatea Infini Global Network este o afacere ce mi s-a parut a fi o oportunitate exceptionala.

Inscrierea in Comunitatea Infini Global Network este si va ramane gratuita.
Membrii comunitatii au acces la informatii si oferte de produse si servicii pe care le pot valorifica pentru a face economii personale. Nu exista limite de teritoriu pentru prietenii pe care ii poti invita alaturi de tine, ei pot fi oriunde in lume. In acest moment intreaga platforma online este doar in limba romana pentru a da posibilitatea romanilor de pretutindeni sa fie primii in comunitatea noastra. In curand se vor deschide platformele pentru cei ce vorbesc alte limbi.

Partener Infini Global Network poti deveni oricand doresti sa achizitionezi cel putin un spatiu de promovare in portalul , ceea ce inseamna o investitie de 15€. Pentru ca la acest moment Infini Global Network te considera partener vei avea dreptul sa incasezi o parte din 3% suma acumulata din toate incasarile firmei la nivel global.

Cum functioneaza aceasta?
La sfarsitul fiecarei luni se creaza un fond ce se imparte intre toti partenerii in functie de cate parti de 15€ detin fiecare. Calcul matematic: 3% din incasarile firmei in luna martie cumuleaza 1000€ iar partenerii detin o valoare de 1500€, aceasta inseamna ca partenerii au in total 1500:15=100 unitati de participare la 3% din cifra de afaceri globala. Cand se impart cei 1000€ inseamna ca revin cate 10€ fiecarei unitati de participare la cifra de afaceri. In cazul in care vei detine 2 unitati vei incasa 2x10€=20€. Acest lucru se va intampla luna de luna, bineinteles ca sumele vor fi diferite de la o luna la alta.

Cum pot deveni partener activ?
Partener activ poti deveni, oricand doresti, oricand recomanzi minimum doi client directi catre firma sau achizitionezi inca de la inceput 3 spatii de promovare in portalul infiniglobalweb.com sau tu achizitionezi 2 spatii de promovare si recomanzi cel putin un nou partener . (A se tine cont de diferenta intre "membru" si "partener").
Ca "Partener Activ" beneficiezi de recompense financiare instant primite in urma maturizarii grilelor conform planului de marketing al companiei.

Ce sunt si cum influenteaza clasele economice veniturile proprii?
Infini Global Network pune la dispozitia partenerilor activi 11 grupe valorice denumite generic "Clase economice" cu valori crescatoare si cu recompense de asemenea crescatoare intre 15€ si 10.000€.
Ca partener activ, primesti si unitati de participare la cifra de afaceri care au fost generate de cumparaturile membrilor si partenerilor ce inca nu au devenit activi si se afla in grupul tau de recomandare fie conectati direct de tine fie indirect conectati prin recomandarile altor membri ai grupului tau.

Pentru inscriere Infini Global Network

Dupa inscriere poti urmari o video conferinta, unde se explica pe larg cum functioneaza afacerea Infini. Pentru a vedea conferinta clik aici , in pagina care apare, la rubrica (Enter Guest Name) introduci numele tau cu care te-ai inscris in afacere si dai clik "Enter" dupa cateva secunde pentru incarcarea pagini vei pute urmari videoconferinta. Vizioneaza cu atentie cele aproximativ 45 min.
... si perdedorii pot castiga cu INFINI ...

In fiecare zi de Luni si Miercuri, la ora 21:00, ora Romaniei se prezinta conceptul, afacerea precum si oferta de parteneriat, de catre o persoana cu experienta din cadrul firmei.
Dupa inscriere, tot ce ai de facut este sa accesezi adresa infiniglobalnet.com si sa apesi link-ul ce duce catre spatiul online de videoconferinta, se deschide o noua pagina si in partea stanga scrie "Click here to join this event", apesi acel link si se deschide o noua pagina unde te rog sa completezi in spatiul "Guest" cu numele tau precum si numele meu in calitate de persoana ce te-a invitat. In felul acesta ne vom "recunoaste" mai usor.

Lucreaza pentru tine, lucreaza pentru viitorul tau si bucura-te de viata cat mai mult!

Poti viziona urmatoarele video pentru a vedea mai bine cum functioneaza afacerea Infini!



Te astept la ora 21:00 si apoi vom lua legatura sa discutam afacerea impreuna.
Costan partener Infini Global Network
Toate cele bune, si SUCCES!

In curnad va fi trimis catre membrii Infini, cardul de debit! pe acest card se primesc bani castigati, se pot retrage banii din orice bancomat din Romania. Schimbul se face automat din Euro in Roni.

10 comentarios:

Va salut Dl. Constantin, ma numesc Giorgian si sunt unul dintre afiliati dumneavoastra in aproape toate programele de afilier, va apreciez si stimez pentru seriozitatea de care dati dovada in prezentarea acestor programe. Sunt foarte multumit pentru castigurile obtinute, si deja va urmez si in acest nou proiect Infini Global Network. O sa va trimit un mesaj privat in care va rog sa-mi dati mai multe detali in legatura cu plata prin PayPal.
O zi buna sa aveti.

Buna Constantin, m-am inscris si eu in grupul tau. Intrebare: daca nu devin de moment partener activ,pot sa fac parte din grup? Sigur voi investi pentru a castiga si eu din cele trei procente din castigul firmei. Te rog sa-mi trimit un email cu mai multe informatii.
Multumesc

Salut costan,si mare bucurie din partea mea ca am in grupul meu un membru din Spania. Sigur poti participa in grup fara a fi membru activ, ti-am trimis un email explicaiv si cand doresti poti deveni membru activ cu drepturi depline la castig. Pentru orice alta nelamurire trimite un email,de asemenea cum deja faci parte din grupul meu, poti participa la videoconferinta zilnica de la ora 21h in Romania sau 20h in Spania, unde putem discuta mai rapid despre afacerea Infini.
Un abrazo desde Rumania.

Va salut si eu Orieta Giorgian, felicitari pentru hotararea luata de a intra in afacerea Infini, sper ca ati primit email-ul meu explicativ, pentru orice nelamurire trimiteti un email si cu cea mai mare placere va voi sta la dispozitie cu informatiile necesare.

SUCCES! si te astept la videoconferinta de la ora 21h in fiecare zi de Luni pana Sambata.

Buna, am devenit partener activ,multumesc pentru sfaturi Constantin. SUCCES la bani.

Buna Indrani,placerea este de partea mea si eu iti multumesc pentru incredere. Felicitari am observat ca deja ai 2 afiliati, tineo tot asa si la cat mai multi bani castigati cu Infini.

Salut ! Inainte sa ma inscriu,te rog sa-mi spui daca cei 15 euro trebuie platiti o singura data,la activare sau in fiecare luna.

Salut nec1609, se platesc o singura data, si vei primi 3% din profitul firmei. Pentru ca sunt persoane care intreaba daca se pot inscrie fara sa plateasca, raspunsul este DA, in schimb nu vor fi membri activi cu dreptul de a primi cei 3% din profit. SUCCES!

M-am inscris si astept mai multe informatii pe adresa nec1609@yahoo.com
Multumesc mult!

Felicitari nec1609, bine ai venit in echipa noastra, nu ai nimic de pierdut dor de castigat daca vei fi un menbru activ.Te astept pentru intrebari in fiecare seara la ora 21, de Luni pana Sambata, la videoconferinta unde se prezinta afacerea Infini. Se poate intra pe videoconferinta accesand urmatorul link: http://1864767.livebroadcast.talkfusionlive.com/front , te astept.

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.