Castig zilnic in bitcoin BTC


1 ianuarie 2012

Fa bani cu Elanko - Program de afiliere



Elanko iti propune o afacere !

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in programul de afiliere Elanko Avantaj? iti ofera un comision de 2% din valoarea comenzilor inregistrate de catre cei directionati de tine !
In plus, pentru fiecare vizitator al site-ului tau, care alege sa devina partenerul nostru prin afiliere, primesti un bonus in valoare de 10 lei ! un bun castig in bani oferit de un program de afiliere Romanesc.Despre inscrierea in programul de afiliere Elanko Avantaj

Participarea la programul de afiliere este gratuita, primul pas in acest sens fiind crearea unui cont de afiliat pe elanko (optiunea pentru contul de afiliat se face alegand "Tipul contului" din pagina de inregistrare a unui cont nou). La program poate adera orice persoana fizica sau juridica majora din Romania, care detine unul sau mai multe site-uri.

Termenul de plata este de 15 zile de la data emiterii facturii, cu conditia ca valoarea castigata (venitul brut) sa fie minim 200,00 RON.

Pentru inscriere click aici

4 comentarios:

ce pun la link?

Salut Anca, la ce link te referi?

Pare interesant doar ca mi se pare mare suma la care poti sa scoti banii.Ar mai fi citeva metode sigure testate de mine cu un profit rapid

OK Andor1 si care sunt acele metode?

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.