Castig zilnic in bitcoin BTC


26 august 2010

Castiga bani cu People String



PeopleString este o retea de socializare asemanatoare a Facebook, MySpace sau hi5. Care este diferenta fata de acestea? Ei bine, PeopleString isi plateste utilizatorii. Esti platit pentru a face lucruri obisnuite pe care le faci oricum pe internet.

Intrebarea de un milion! De unde vin bani?
Simplu din reclame PeopleString isi plateste utilizatorii. Si nu doar cu o mica parte, ci 70% din veniturile generate din reclame sunt platite catre utilizatori.

Care sunt castigurile?
Exista doua moduri prin care castigi bani: invitand persoane si in functie de activitatea ta pe site.
Pentru fiecare persoana inscrisa primesti 0,5$ si un comision lunar. Pentru contul gratuit, primesti 5% din castigurile celor inscrisi direct de tine si 2% din castigurile celor inscrisi pe urmatoarele 5 nivele.

Activitatea ta pe site se masoara in PeoplePoints.
Un exemplu, primesti 10PP cand te loghezi, 10PP daca folosesti casuta de cautare Google, 10PP daca accesezi email-ul de pe site, 10PP daca verifici Maibox-Cashbox-ul etc.De asemenea, la fiecare inscris primesti posibilitatea de a juca o data la PrizeWheel unde poti castiga bani sau PeoplePoints.
PeopleString te plateste in functie de cate PeoplePoints ai in cont. Nu exista o valoare exacta pentru acestea deoarece veniturile difera de la o luna la alta.

Alte castiguri:
La inregistrare primesti 0,10$. Daca intri in Mailbox-Cashbox si completezi un formular cu 30 de intrebari (survey), primesti 1,50$. Mai castigi 0,10$ daca iti inregistrezi contul tau de Facebook pe PeopleString.

Plata se face o data pe luna prin AlertPay suma minima fiind 25$.
Nu devi bogat peste noapte, insa cu rabdare si perseverenta se poate reusi. Timpul trece iar banii, se aduna in cont. Astfel, poti incepe sa iti construiesti incetul cu incetul o afacere pe Internet si fara sa investesti bani.Pentru inscriere click banner.


0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Transfera bani online intre procesatoare

Online Stock Exchange. Instant exchange Paypal to Bitcoin.